DAY 2

Ekasta päivästä selvitty ja toinenkin pv jo yli puolen välin menossa, jee

Eilen oli illalla hieman nuppi "turvoksissa" ja paleli jonkun verran. Johtunee siitä, että kalorit jäi kyllä tosi vajaaksi, 380! Ei kyllä ollu nälkä ja tuli aika paljon juotua... vettä ja sitten tuollaista puhdistuslitkua ... kaikkea sitä ihminen juokin.

Aamulla vaaka näytti 2,3 kg vähemmän kuin eilen. Siistiä, mutta tiedän kyllä et tuo on silkkaa nestettä mikä lähtee. Tuo on vasta alkusoittoa (tiedän kokemuksesta), mieletöntä!

Tänään on palellut taas jonkin verran ja kädet varsinkin on kun jääkalilat. Nyt tuntuu, että on nälkä, mutta kalorit on kyllä tänäänkin jäänyt sika vajaaksi. Latkin tossa illalla hieman nutripirtelöä (hyi helvetti, mitä skeidaa) ja ryyppään light limua niin eiköhän se siitä.

Mielitekoja... ei oo vielä. Jengi on vetänyt laskiaispullaa vieressä ja ei edes tehnyt mieli. Huomenna täytyy ostaa keittoja, noi jauhepirtelöt on meinaan sen verran karmeita. Vinkkinä, ne valmiit juotavat on 100 kertaa parempia. Täytyy kyllä huolehtia, että kaloreita tulis päivässä enempi, 5tai 600. Ei enempää, mutta ei vähempää. Vitamiinit ja hivenaineet mä tarviin, muuten lähtee fleda päästä... ja kalju läski rupeis olemaan jo aika hulvaton näky.

Tsemppiä kaikille kilojen kanssa kamppaileville ja varsinkin niille, jotka nutraavat. Ja muuten, kommenttia saa laittaa. Kikalle kiitos ja kumarrus tsemistä.

I´ll be back... huomenna...